• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про підсумки проведення міського семінару з циклу «Культура Слобожанщини» за темою «Писанка у восковій крапельній техніці»

Про підсумки проведення міського семінару з циклу «Культура Слобожанщини» за темою «Писанка у восковій крапельній техніці»

2016-04-21

/Files/photogallery/8724/IMG_9881.JPG

21 квітня 2016 року, напередодні великого християнського свята Пасхи, у Харківському Палаці дитячої та юнацької творчості знову зібралися педагоги-позашкільники на свій традиційний семінар-практикум «Культура Слобожанщини». Цього разу темою семінару була: «Писанка у восковій крапельній техніці».

Мова йшла про лемківську писанку. За три години 20 керівників гуртків образотворчого та декоративно-ужиткового профілів позашкільних закладів міста Харкова почули історичний екскурс, ознайомилися з особливостями і основними засобами написання лемківської писанки, навчилися робити лемківську писанку у восковій крапельній техніці, розписали по дві писанки.

Як завжди, педагоги отримали роздатковий матеріал в електронному варіанті за темою семінару, який вони можуть використати на гурткових заняттях.

Своїми ґрунтовними знаннями та уміннями з колегами ділилася відмінник освіти України, керівник зразкового художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Жар-птиця» Кононенко Оксана Юріївна. Низький уклін і велике спасибі їй за це!!

Всіх працівників позашкільної освіти м. Харкова вітаємо з Великодніми святами! Бажаємо мирного неба, благополуччя і процвітання!

Галерея "21.04.2016 Семінар-практикум"

Перейти до фотогалереї

Кiлькiсть переглядiв: 77