• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про підсумки участі вихованців Палацу у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України (січень-лютий 2019 р.)

Про підсумки участі вихованців Палацу у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України (січень-лютий 2019 р.)

2019-02-18

/Files/images/Oformlennia/akademiya.jpg

З метою подальшого розвитку та удосконалення науково-дослідницької діяльності вихованців, створення системи пошуку, розвитку, підтримки талановитої молоді, серед гуртківців Палацу на підставі результатів проведення І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України до участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту (Обласному конкурсі-захисті) від Палацу було подано 4 роботи. А саме, одна робота - до відділення «Науки про Землю» (науковий керівник- керівник гуртка «Географи-краєзнавці» Облогіна Г.В.), одна робота - до відділення «Математика» (науковий керівник- керівник гуртка «Захоплююча математика» Дриль О.С.), одна робота - до відділення «Історія» (науковий керівник- керівник гуртка «Таємниці історії» Кулеш В.Д.), одна робота - до відділення «Хімія та біологія» (науковий керівник - керівник гуртка «Біологія від А до Я» Курята В.О.).

За підсумками участі у конкурсі-захисті були одержані наступні результати:

Відділення «Історія»:

секція «Історія України»

- Остапюк Єгор з науковою роботою «Українське питання» в Першій світовій війні: від ідеалістичних прагнень до реального положення» отримав 71 бал із 100;

Відділення «Науки про Землю»:

секція «Геологія, геохімія та мінералогія»

- Гончаренко Ігор з науковою роботою «Природні облицювальні матеріали та інженерні особливості їх використання у Харківському метрополітені на прикладі Салтівської лінії» отримав 66 балів із 100;

Відділення «Хімія та біологія»:

секція «Зоологія, ботаніка»

- Юр’єва Тетяна з науковою роботою «Спостереження над торпором кожана пізнього (Eptesicus serotinus) в умовах неволі» отримала 65 балів із 100.

Відділення «Математика»:

секція «Математика»

- Царьов Родіон з науковою роботою «Вивчення теми «Звичайні дроби» в нестандартних умовах (ЦПКВ ім. М. Горького м. Харків)» отримав 43 бали із 100.

Кiлькiсть переглядiв: 142