• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ракетомоделісти. Участь у 6-му Етапі Кубку України «Закриття сезону»

Ракетомоделісти. Участь у 6-му Етапі Кубку України «Закриття сезону»

2018-10-15

З 12 по 15 жовтня 2018 року у місті Шостка пройшли традиційні українські змагання з ракетомодельного спорту - 6-й Етап Кубку України «Закриття сезону».

Крайні змагання ракетомодельного спортивного сезону України. Підбито результати змагань року.

У змаганнях Етапу Кубка України взяла участь команда ракетомоделістів Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості. Тренер і спортсмен КМС Крупицький Юрій, юніори - першорозрядники Ковальов Богдан і Ніколенко Данило. Відсутність третього юніора в команді не дозволило поборотися за командну першість.

Завданням команди було підтвердити рейтинг в особистій першості спортсменів в класі моделей ракет на тривалість польоту S6A Кубка України.

У результаті спортивної боротьби - Ковальов Богдан, учень гуртка ракетного моделювання Палацу, став четвертим в загальній таблиці Кубку України. Оформлюються документи на звання Кандидата Майстра спорту України, що дозволить в наступному сезоні боротися за звання Майстра Спорту.

Тренер команди Крупицький Юрій став Чемпіоном змагань в цьому класі моделей ракет, виконавши норматив Майстра Спорту.

Другий день змагань дозволив юніорам команди набути досвіду в запусках радіокерованих ракетопланів, в складному класі моделей, для майбутньої участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Кiлькiсть переглядiв: 158