• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інформація про проведення семінару-практикуму з питань пожежної безпеки «Засоби рятування та пожежна безпека»

Інформація про проведення семінару-практикуму з питань пожежної безпеки «Засоби рятування та пожежна безпека»

2017-10-04

/Files/photogallery/8831/62 IMG-57221c1bfdbdcae8758106174bd980bf-V.jpg

Інформація

про проведення семінару-практикуму з питань пожежної безпеки

«Засоби рятування та пожежна безпека»

4.10.2017 у Харківському Палаці дитячої та юнацької творчості Харківської міської ради відбувся семінар-практикум з питань пожежної безпеки.

ХПДЮТ є одним з найбільших закладів позашкільної освіти України, в якому навчаються біля 5000 вихованців. Питання безпечного перебування дітей і дорослих відвідувачів на території закладу є предметом постійного і підвищеного опікування працівників інспекції Московського РВ у м. Харкові ГУ ДСНС України у Харківській області.

На семінарі-практикумі, який проводили інспектор Московського РВ у м. Харкові ГУ ДСНС України у Харківській області підполковник служби цивільного захисту Колеснік Сергій Миколайович та інспектор 18-ДПРЧ ГУ ДСНС України у Харківській області капітан служби цивільного захисту Дядюк Олексій Олегович, працівникам закладу нагадали про правильність дій при виникненні можливих надзвичайних ситуацій, організації евакуації відвідувачів та правила застосування різних видів первинних засобів пожежогасіння.

В практичній частині семінару, усі працівники мали змогу власноруч, за допомогою вогнегасника, загасити міні-загоряння на території внутрішнього двору Палацу.

Колектив закладу висловлює щиру подяку працівникам ГУ ДСНС України у Харківській області за насичений, корисний діалог та цікаві і надзвичайно важливі практичні навички, які здобули під час заходу.

Галерея "04.10.2017 Семінар-практикум з питань пожежної безпеки «Засоби рятування та пожежна безпека»"

Кiлькiсть переглядiв: 71