Всеукраїнські відкриті змагання з судномодельного спорту в класах радіокерованих яхт серед учнівської молоді на Кубок Українського державного центру позашкільної освіти

Відповідно до річного плану роботи Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості та наказу по ХПДЮТ № 28 від 03 квітня 2013 року 10-12 травня 2013 року у м. Харкові у гідропарку Журавльовка відбулися Всеукраїнські відкриті змагання з судномодельного спорту серед учнівської молоді та юнацтва у класі радіокерованих моделей яхт класів F5-Р та F5-Е.

У змаганнях взяли участь команди від:

Центру дитячої та юнацької творчості м. Харцизьк Донецької області, склад команди 4 учасники, 1 керівник;

Центру дитячої та юнацької творчості м. Глухів Сумської області, склад команди 4 учасники, 1 керівник;

Центру дитячої та юнацької творчості м. Черкаси, склад команди 3 учасники, 1 керівник;

Дніпропетровська СЮТ, склад команди 1 учасник, 1 керівник.

Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості, склад команди 5. учасники, 1 керівник.

Всього в змаганнях взяло участь 5 команди від 5 областей України, 17 спортсмени.

Змагання проводилися відповідно до Умов про Всеукраїнські відкриті змагання з судномодельного спорту серед учнівської молоді та юнацтва та "Правил змагань із судномодельного спорту", які діяли на термін проведення змагань. Кількість учасників особистої першості від команди та кількість моделей кожного класу не обмежувалася. Усі моделі, представленні на змагання, відповідали вимогам діючих «Правил змагань із судномодельного спорту».

В особистій першості в класі моделей F5-П перше місце посів Абрасімовський Володимир (Центр дитячої та юнацької творчості м. Харцизьк Донецької області), друге місце – Захаренко Владислав (Центр дитячої та юнацької творчості м. Харцизьк Донецької області), третє місце – Пилипенко Валентин (Харківський Палац дитячої та юнацької творчості).

В особистій першості в класі моделей F5-Е перше місце посів Коровайний Сергій (Центр дитячої та юнацької творчості м. Харцизьк Донецької області), друге місце – Коваль Дмитро (Центр дитячої та юнацької творчості м. Черкаси), третє місце – Шарбуров Ілля (Центр дитячої та юнацької творчості м. Черкаси).

У командній першості перше місце посіла команда Центру дитячої та юнацької творчості м. Харцизьк Донецької області, друге місце - Харківський Палац дитячої та юнацької творчості, третє місце –. Центр дитячої та юнацької творчості м. Черкаси.

Як завжди місцем для проведення змагань було обрано базу клубу юних моряків у гідропарку Журавльовка.

Фотогалерея

Кiлькiсть переглядiв: 102