Результати 2016 року

Відкрита Першість Харкова з схематичних та метальних планерів серед учнівської молоді та юнацтва відбулася у травні 2016 р. у м. Харкові на аеродромі Коротич.

У змаганнях брали участь 38 спортсменів з 3х команд від: Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості (ХПДЮТ), Центру дитячої та юнацької творчості № 6 (ЦДЮТ № 6), Клубу юних техніків «Горизонт» (КЮТ «Горизонт»). Програма змагань складалася з особисто-командної першості із авіамодельного спорту в класах схематичних моделей планерів та метальних планерів.

В особистій першості у класі метальних планерів взяли участь 29 спортсмена. З метою залучення до участі у змагальних заходах молодших школярів склад учасників було поділено на дві вікові категорії: 7-10 років та 11-16 років.

В категорії 7-10: І місце посіла Гранкина Вікторія (команда ХПДЮТ), II місце – Стародубовський Кирило (команда КЮТ ХПДЮТ), ІІІ місце – Тарусін Олег (команда ХПДЮТ).

В категорії 11-16: І місце посів Пикаров Артур (команда КЮТ «Горизонт»), ІІ місце – Колесник Володимир (команда КЮТ «Горизонт») , ІІІ місце – Гаранжа Ігор (команда КЮТ «Горизонт»).

В особистій першості у класі схематичних планерів взяли участь 9 спортсменів. Результат: І місце посів Черкашин Дмитро (команда ЦДЮТ № 6.), ІІ місце посів Тарусін Олег (команда ХПДЮТ.), ІІІ місце – Демченко Ілля (команда ЦДЮТ № 6).

Учасники, що зайняли призові місця (І, ІІ, ІІІ) в особистому заліку в класах моделей, були нагороджені медалями та дипломами ХПДЮТ відповідних ступенів.

У командному заліку переможцями стали: I місце – команда ХПДЮТ, II місце - команда ЦДЮТ № 6, III місце - команда КЮТ «Горизонт».

Кiлькiсть переглядiв: 125